OVER RIETEN.NL“voor muzikanten, door muzikanten!”

Vanaf 22 oktober 2021 wordt rieten.nl gerund door Jurjen de Quelerij (saxofonist, saxofoonreparateur en eigenaar van deQuelery WindInstruments) gesteund door de expertise van de gerenommeerde saxofonist Jan Menu. De marketing is in handen van Ruud Roelofsen, tevens toetsenist en bassist.

Dus met recht ‘voor muzikanten, door muzikanten!’. Vanuit die achtergrond streven we ernaar een goed en aansprekend assortiment aan te bieden en je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Lees daarvoor ons blog “(P)rietpraat” en abonneer je op onze regelmatig verschijnende nieuwsbrief met nieuwe producten en aantrekkelijke kortingsacties.
Verbetering en uitbreiding van ons assortiment is een doorlopend proces, waarvoor we continu de markt afspeuren naar nieuwe en innovatieve producten. Daarnaast staan we altijd open voor suggesties van onze muzikanten-klanten en ontwikkelen eigen producten, daar waar de markt er om vraagt.

Vanuit onze winkel in Vlissingen worden bestellingen verwerkt en verzonden onder leiding van Jurjen. Hier kun je ook terecht voor advies, reparatie en onderhoud. De meeste producten van de site zijn daar rechtstreeks te verkrijgen. Een berichtje tevoren is wel handig en check de openingstijden!
We hopen je binnenkort van dienst te kunnen zijn!

Jurjen, Jan, en Ruud

VERTROUWD SINDS 2002

Meer dan 25.000 klanten in Nederland en België

SNELLE LEVERING

Gratis verzending vanaf €125

KENNIS VAN ZAKEN

30 jaar ervaring in de branche