U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Meer afbeeldingen

Légère American Cut altsaxofoon

Normale prijs: € 36,95

Special Price € 29,56

Légère American Cut

Beschikbaarheid: binnen 2 werkdagen te leveren

Bestel

Prijs € 29,56 per 1 rieten

* Verplichte velden

Normale prijs: € 36,95

Special Price € 29,56

Details

De American Cut is het resultaat van een 6-jarig onderzoekstraject om de Signature Series-technologie vooruit te helpen en een riet te creëren dat beantwoordt aan de behoeften van 's werelds meest veeleisende jazzmuzikanten. Wij kunnen met trots zeggen dat de American Cut alles levert wat men wilde bereiken, en nog veel, veel meer.

Wat maakt de American Cut zo bijzonder?

Het onmiskenbare karakter van het riet is te danken aan een volledig opnieuw uitgevonden profiel en hart, en een korter, en bredere tip. Door materiaal van de randen naar het midden te trekken, zorgt het riet voor een perfecte combinatie van articulatie en controle. Ultrafijne randen zorgen voor ongeremde trillingen en resulteren in een duidelijk warm laag register en levendige altissimo.

Voor welke saxofonist is de American Cut?

De extreem speelbare aard van het riet zorgt er voor dat een breed scala aan musici er dol op zal zijn, van amateur tot ervaren (jazz) saxofonisten. Saxofonisten die in de Signature-serie nét niet die bepaalde warmte en energie vonden, zullen in deze American Cut serie een fantastisch nieuw riet ontdekken.

Légère rieten worden gemaakt van een synthetisch materiaal dat zich gedraagt als riethout in natte toestand. Légère rieten hebben geen porieën, waardoor ze ongevoelig zijn voor vuil en veranderingen in vochtigheidsgraad. Légère rieten hoeven dus ook niet te worden ingespeeld. Het fabricageproces is dusdanig nauwkeurig dat de sterkte buitengewoon constant is. Dit betekent dat u de Légère rieten kunt gebruiken als een referentie voor andere merken. Rieten vervaardigd van "echt" riethout zijn ook qua sterkte aan schommelingen onderhevig.

Extra informatie

Merk Légère
Uitvoering Unfiled
Muziekstijl Jazz/Pop
Aantal per verpakking 1
Soort American Cut
Materiaal Kunststof

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Légère American Cut altsaxofoon

BRAND & CLIENTS